Selecteer een pagina

Reedsverkocht

‘In Blok B’ is één echt prachtige kapelwoning te koop, compleet met glas in lood ramen, houtenbalken plafonds, authentieke parketvloer en unieke details zoals een wijwater bakje en een sokkel voor het plaatsen van een beeld.

‘Blok B’ de Kapelwoning

Wonen in een kapel is een niet alledaagse keuze. ‘In Blok B’ is één echt prachtige kapelwoning te koop, compleet met glas in lood ramen, houtenbalken plafonds, authentieke parketvloer en unieke details zoals een wijwater bakje en een sokkel voor het plaatsen van een beeld. De wanden zijn deels het originele schoonmetselwerk en deels strak stucwerk. De luxe afwerking van de Siematic keuken en de moderne design badkamer met bijzonder tegelwerk maken deze woning bijzonder sfeervol en uniek.

Het is zelfs mogelijk om de woning uit te voeren in wonen en werken, hierdoor kunt u als zelfstandig ondernemer uw relaties vanuit een unieke locatie bedienen. De werkruimte heeft een eigen ingang, zodat werk en privé goed gescheiden kunnen blijven.

Kenmerken kapelwoning

  • Unieke architectuur;
  • Inclusief glas-in-loodramen en andere authentieke details;
  • Prive tuin en eigen vaste parkeerplaats;
  • Inclusief smeedijzeren kruis op de torentje;
  • Kantoor/ Atelier aan huis, bereikbaar via separate ingang;
  • Toegang tot gemeenschappelijke tuin en gebruik van fietsenberging

De kapelwoning wordt onderhoudstechnisch helemaal aangepakt, isolatie in spouw en andere details waardoor de woning helemaal geschikt is voor het moderne wonen van nu.


Interesse in Blok B? Neem contact op met Housing XL Breda.

Fellenoordstraat 99
4815TH, Breda
Tel: +31 (0)76-7370174
E-mail: breda@housingxl.nl